1. Bij inschrijving van één van de cursussen ben je gehouden aan onderstaande voorwaarden.
 2. Inschrijven dient te gebeuren via de “inschrijfbutton” naast de opleiding in de kalender of via mail aan info@happyhandsacademy.be met vermelding van je naam, adres, bedrijfsnaam, btw-nummer, emailadres, gsm-nummer.
 3. Indien het maximum aantal inschrijvingen is behaald, staat er VOLZET in de kalender. Je kan je nog op de wachtlijst laten zetten, zonder enige verplichtingen.
 4. Staat een opleiding nog niet ingepland? Laat je ook dan op de wachtlijst plaatsen, zonder enige verplichtingen.
 5. De meeste opleidingen zijn geaccrediteerd in Nederland bij NVRT.
 6. De prijs die genoteerd staat bij de opleiding in de kalender is de correcte prijs.
 7. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van je inschrijving met de annulatievoorwaarden.
  Digitale factuur volgt in principe binnen een termijn van 14 dagen.
 8. Betalingstermijn wordt vermeld op de factuur; indien je dat wenst kan je in termijnen betalen. Dit dient schriftelijk via mail aangevraagd te worden.
 9. Annulatievoorwaarden gelden van zodra de factuur verstuurd werd.
 10. Annuleren dient schriftelijk via mail te gebeuren.
 11. Er wordt altijd een administratieve kost van €30 in rekening gebracht bij annulaties tot 6 weken voor aanvang van de opleiding.
 12. Bij annulaties tussen 6 en 3 weken voor aanvang van de opleiding, wordt 50% van het opleidingsgeld in rekening gebracht; bij annulaties tot 3 weken voor aanvang van de opleiding, bent u het gehele bedrag verschuldigd, tenzij u een andere deelnemer aandraagt.
 13. Je kan je reeds betaalde cursus éénmalig kosteloos verplaatsen naar een volgende datum; je contacteert zelf Happy Hands Academy om deel te kunnen nemen.
 14. Happy Hands Academy behoudt zich het recht om cursussen te annuleren of te verplaatsen. Indien de nieuwe data je niet passen, wordt je inschrijvingsgeld volledig terug betaald.

2022 Adam&Eva bvba – BE0887.276.816 – Happy Hands Academy – Alle rechten, typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.