Ik ben heel blij om hier te mogen aankondigen dat er een extra docente bijkomt bij Happy Hands Academy.
Vanaf dit najaar staat Daisy me bij om praktijklessen te begeleiden in Antwerpen en zal ze zelf ook de praktijklessen die in haar hometown Oudenaarde zullen doorgaan. We zijn momenteel nog op zoek naar een geschikte locatie dus meer nieuws hierover volgt.
Ik ben ervan overtuigd dat wij een heel fijne tandem zullen zijn en ik kijk nu al uit naar onze samenwerking.

Ik laat je Daisy graag zichzelf voorstellen.

“Mijn naam is Daisy De Bruycker. Ik ben een jonge vrouw, mama van drie en een gediplomeerd vroedvrouw, leerkracht, life coach en massagetherapeut-voetreflexologe.

Mijn job als leerkracht in het secundair onderwijs combineer ik met een eigen praktijk.
Mijn praktijk Villa Inanna biedt een ontmoetingsplaats voor groei en verbinding.
Ik voel een hoge nood bij de mensen om terug in verbinding te komen met zichzelf, met de ander, met de natuur. Mensen zoeken naar rust en vertraging. Hierin wil ik mijn steentje bijdragen.

Met holistische behandelingen help ik mensen in balans te komen en te vertrouwen in hun innerlijke kracht en mogelijkheden. Door te vertrouwen voelen ze zich meer verbonden met zichzelf.
Zo kunnen ze hun identiteit versterken en hun plaats in de wereld innemen in hun volle kracht en zijn. Deze persoonlijke groei en verbinding maakt ook verbinding met een ander mogelijk, wat een ongelooflijke verrijking is.
Vanuit mijn medische achtergrond als vroedvrouw vorm ik de brug tussen een natuurlijk proces en de medische wereld. Hierdoor kan ik tijdig en gepast doorverwijzen wanneer dit nodig is.

Eén van mijn passies is lesgeven. Workshops geven is dan ook een mooie aanvulling op mijn aanbod.”