Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt; in december kon je alle kindermassagematerialen aankopen aan -10%.
Vanaf deze 1 februari doe ik er nog een schepje bovenop en krijg je 20% op alle handpoppen, boeken en andere kindermassagematerialen.
Opgelet! Er is niet veel meer op voorraad dus snel zijn, is de boodschap.

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom ik de verkoop van alle kindermassagematerialen stopzet.
Het is in elk geval niet omdat ik het gebruik van deze materialen en kindermassage niet zinvol vind; integendeel!

Er is een toenemende interesse in verbondenheid op school, in de kinderopvang en in huiselijke kring. Inmiddels zijn er al heel wat kinderen die op school of in de kinderopvang geregeld werken met massage en aanrakingsvormen. Uit onderzoek blijkt dat positieve aanrakingen bijdragen aan het algemeen welbevinden van kinderen. Onrustig en gewelddadig gedrag neemt af. Kinderen krijgen meer respect voor elkaar; pestgedrag daalt; schoolresultaten verbeteren;
In huiselijke kring zorgt het voor een grotere verbondenheid tussen ouder en kind en verbetert kindermassage het welbevinden van zowel het kind als de ouder. Kinderen worden rustiger en slapen beter wanneer je dit consequent toepast.

Tot voor kort gaf ik regelmatig workshops aan leerkrachten en begeleiders van kinderopvangen; de laatste staat in april ingepland voor een groepje onthaalouders. Je leest het goed: “de laatste”.
Het gaat zó hard bij Happy Hands Academy dat ik keuzes moet maken; daarom heb ik eind 2021 beslist  om dit onderdeel in mijn aanbod te schrappen. Vandaar dat je nu de kindermassagematerialen en Happy Kids Massageboeken in de aanbieding zet. Maar niet getreurd! Wil je graag een opleiding volgen rond onderlinge kindermassage, er zijn nog heel wat collega’s actief over heel Vlaanderen.