Wie zijn wij?2018-10-15T13:04:41+00:00

Wie zijn wij?

De drijvende kracht achter Happy Hands Academy is Sabine Van Laarhoven.
Ze is gegradueerd ziekenhuisverpleegkundige van opleiding en werkte een groot deel van haar leven als verpleegkundige en daarna als verantwoordelijke van een buitenschoolse kinderopvang.

Jaren geleden richtte Sabine haar massagepraktijk Azura op, waar rust en ontspanning brengen in onze jachtige maatschappij centraal staat. Tijdens haar zoektocht kwam ze gaandeweg uit op masseren van toekomstige mama’s, baby’s en kinderen. Ze heeft zich dan ook gespecialiseerd in zwangerschaps- en babymassages en onderlinge kindermassage.

De tweede peiler van de massagepraktijk is voetreflexmassages. Sabine behandelt in principe iedereen, maar is zich ook hier gaan specialiseren in zwangerschapsreflexologie, fertiliteitsproblematiek en baby’s en kinderen.

“Door mezelf te blijven ontwikkelen en bijscholen, heb ik ontdekt dat ik een bijzonder talent heb om mijn kennis over te dragen aan andere mensen.”

Sabine vond het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen konden gebruik maken van haar opgedane kennis.
De Happy Hands Academy werd een feit.

Bij de Happy Hands Academy kan je terecht voor tal van workshops die betrekking hebben op masseren.
Sabine heeft de intentie zoveel mogelijk workshops persoonlijk te geven maar werkt samen met door haar opgeleide trainers.