top of page
koxshoots2023-32.jpg

HAPPY HANDS ACADEMY

Opleidingen, workshops en lezingen met betrekking tot massage en voetreflextherapie van kinderwens tot kind.

LEER, GROEI & BLOEI

koxshoots2023-77.jpg

Sabine Van Laarhoven

Wil jij een waanzinnig goede reflexoloog of massagetherapeut worden?

Ik help reflexologen, vroedvrouwen, doula’s en massagetherapeuten om hun cliënten met kinderwens hun kans op een zwangerschap op een natuurlijke manier te verhogen en zwangere vrouwen te ondersteunen bij hun zwangerschapsklachten, bevalling en post-nataal herstel. Ook baby en kind komen uitgebreid aan bod.

Bij Happy Hands Academy kan je terecht voor heel specifieke workshops & vormingen die betrekking hebben op massage en reflexologie. Bij elke opleiding is er ook een insteek vanuit de orthomoleculaire gezondheidszorg.


De kracht van Happy Hands Academy ligt in de intensiteit van elke cursus; er wordt minimaal tijd uitgetrokken voor het doceren van de theorie.


Elke cursist ontvangt een duidelijke en uitgebreide syllabus om thuis dieper op de materie in te gaan.


Bij elke opleiding worden nieuwe technieken aangeleerd en geoefend. Jaarlijks worden er terugkomdagen georganiseerd waarbij technieken kunnen hernomen worden.

Benieuwd naar het team? Lees het hier.

WELKOM

Herken je dit?

» Je krijgt die specifieke doelgroep van zwangere vrouwen en kinderen al bij jou in de praktijk maar je weet niet wat je wél en wat je niet mag doen.

» Je wil mensen met een kinderwens helpen hun kans op een zwangerschap op natuurlijke manier te vergroten maar je mist de nodige kennis en technieken.

» In je basisopleiding voetreflexologie of massagetherapie heb je weinig of niets geleerd over hoe je een bevalling op natuurlijke manier kan inleiden of een stuitligging kan draaien?

» Je wil graag baby’s en kinderen helpen met fysische en emotionele problemen maar je hebt er geen kennis van.

» Je blijft dat stemmetje in je hoofd horen:
“Ben ik wel goed genoeg?” 
“Kan ik deze mensen echt helpen?”

koxshoots2023-56.jpg
koxshoots2023-69.jpg

It’s all-in your hands

Ik geloof dat het voor jou mogelijk is om een succesvolle praktijk op te bouwen zoals jij die wil. Je staat voor kwaliteit, houdt van je klanten en je bent goed in wat je doet. 

Mijn grote wens voor jou is dat je je dromen mag verwezenlijken. Ik wil dat je voelt dat dit ook voor jou mogelijk is. Jij kan je wildste dromen waarmaken. Jouw grote dromen kunnen realiteit worden als jij besluit om ervoor te gaan.

Het is nu tijd voor het besluit. Durf te springen en ga voor je droom.
Ik wil je hier graag bij helpen.

Mijn naam is Sabine; ik ben jouw docent en sta nog dagelijks in mijn praktijk.

In mijn basisopleiding tot reflexoloog heb ik niets geleerd over werken op mensen met kinderwens, zwangere vrouwen of kinderen. Het was pas toen ik zelf geconfronteerd werd met een dochter die moeilijk zwanger raakte, dat ik op zoek ging naar opleidingen hierrond.

Vanuit verschillende achtergronden
➡️Oosterse Geneeskunde
➡️Nieuwe Germaanse Geneeskunde
➡️Westerse Reflexologie
➡️Orthomoleculaire Gezondheidszorg 
stel ik complete opleidingen samen in begrijpbare taal zodat jij je specifieke doelgroepen kan helpen.

Deze therapeuten gingen je al voor.

Ik heb al meerdere cursussen en intervisies gevolgd bij Happy Hands Academy. 

Sommige technieken worden in verschillende cursussen herhaald, wat mij meer zelfvertrouwen gaf, maar je krijgt ook telkens  nieuwe technieken en cases.


Je krijgt een nette papieren syllabus uiteraard met daarin voornamelijk de theorie achter zaken of aandoeningen. De praktijk mag gefilmd worden wat zoveel helpt bij het inoefenen van de praktijk.

Ik heb al andere cursussen buiten Happy Hands Academy gevolgd, maar waren inhoudelijk en qua aanpak (ik ben slechtziend) echt een teleurstelling… bij Sabine krijg je een waaier aan éffectieve behandelmogelijkheden naast een persoonlijke, menselijke, aanpak…


Sabine maakt er een punt van om dicht bij ons te staan tijdens de praktijk. Ze komt je bijsturen.

Als de groep te groot is, laat ze haar bijstaan door de ervaren Daisy. Zij doet dit ook echt geweldig! Een top tandem!

Dankzij Happy Hands Academy kan ik mijn hobby en passie voetreflexologie meer en meer uitdiepen! 

Birthe Hofmans, reflexoloog, Liesele-Dorp
 

Afbeelding1.jpg
koxshoots2023-5_edited.jpg

Wil jij met mij en jezelf aan de slag?

VOETREFLEXCURSUSSEN

Wil je je als reflexoloog kunnen onderscheiden en je profileren als ware expert binnen je vakgebied? Wil jij je specialiseren in fertiliteitsproblematiek, zwangerschap, baby en kind?
Of heb je nog geen enkele of slechts beperkte kennis van reflexologie?
Wij bieden je doorgedreven bijscholingen in specifieke vakgebieden van kinderwens tot kind en therapeutische reflexologie waarbij je naast ontspannend ook meteen therapeutisch leert werken.

*Al onze vormingen en workshops reflexologie zijn geaccrediteerd door BeVo (Belgische Vereniging voor Voetreflexologen) en VNRT(Vereniging Nederlandse Reflex Therapeuten).

MASSAGECURSUSSEN

Wil je je als massagetherapeut onderscheiden en je profileren als ware expert binnen je vakgebied? Wil jij je specialiseren in zwangerschap, baby en kind?

Tijdens deze opleidingen krijg je een degelijke theoretische achtergrond om massages op een veilige en verantwoorde manier aan deze doelgroep te kunnen geven
Deze opleidingen zijn bovenal praktische opleidingen dus mag je je aan veel praktijk verwachten.

ONLINE TRAJECTEN

Hier kan je alle online trajecten terugvinden die je kan volgen op eigen tempo. Je hebt één jaar lang toegang tot het online platform. Er worden geregeld momenten ingepland voor persoonlijke feedback.

GRATIS E-BOOK

Hier kan je een gratis e-book terugvinden om meteen aan de slag te gaan.

Mis je iets? Neem gerust contact op. Ik beantwoord je vragen graag.

AANBOD
CONTACT

CONTACT

Berkenlaan 2

2620 Hemiksem

+32 494 80 63 42

info@happyhandsacademy.be

Dankjewel voor je bericht!

bottom of page